Skip to content

Om… och OBS

Om… (2011)

…Erik Sundblom: Jag. Serienörd. Skrev tidigare för tidningen Serieblaskan, som lades ned. Finns numera i Bild & Bubblas recensionsavdelning och här.

…denna blogg: Här ämnar jag lägga upp några texter från Serieblaskan, för att själv ha koll på dem, för att jag inbillar mig att de har någon form av informativt värde och för att jag inte vill att de bara ska försvinna kontrollöst i den djupa cyberdjungeln. Förhoppningsvis ska jag uppdatera denna blogg även med nya texter i framtiden. Recensioner av intressanta serier jag läst och så. Time will tell…

 

OBS (2014):  Texterna som finns att läsa här är i regel mer eller mindre gamla. Jag utvecklas hela tiden som recensent och rent allmänt i min ödmjuka hantering av det ädla svenska skriftspråket. Jag utvecklas även rent intellektuellt, vilket vi alla gör genom vårt åldrande och våra resor genom livet. Jag är rätt ung och de gamla texterna skrev jag när jag var ännu yngre (läs ”liten”). Med alla dessa undanflykter vill jag helt enkelt bara vädja om överseende med att jag i de gamla texterna kanske uttrycker mig lite klumpigt eller skriver fullständiga dumheter. Och kanske gör jag det även i de nya texterna. Med min ungdomliga dumhet som försvar åberopar jag full ansvarsfrihet. Jag är en anspråkslös amatör.

Annonser
One Comment
 1. Hej Erik. Intressant läsning! Blir till att följa denna blogg.

  I all ödmjukhet vill jag tipsa herrn om http://www.mblserier.se.
  Det är satirserier jag själv skapar under samlingsnamnet ”Så här är det”. Kanske vore något att skriva om? Vore riktigt kul.

  Keep posting!
  Mvh
  Martin

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: